Un an de la alegerile locale din 5 iunie 2016!

A trecut un an de la alegerile locale din 5 iunie 2016. Un an în care aleşii PSD au demonstrat că luptă pentru binele oamenilor, că sunt preocupaţi de soarta comunităţilor pe care le conduc. Dovadă stau obiectivele economice, sociale, culturale şi de învăţământ care s-au inaugurat în tot acest răstimp pe întreg teritoriul judeţului. Nu mai punem la socoteală proiectele aflate în derulare.
Pe 5 iunie 2016, PSD Dâmboviţa a demonstrat că este o forţă. Programul de guvernare locală cu care a venit în faţa oamenilor a fost unul credibil, cu propuneri concrete pentru o viaţă mai bună, pentru civilizaţie, bunăstare, dezvoltare economică, locuri de muncă şi o societate mai dreaptă.
Acum un an, echipa PSD Dâmboviţa, în frunte cu preşedintele Adrian Ţuţuianu, bătea judeţul în lung şi în lat pentru a explica cetăţenilor care sunt atuurile social-democraţiei, care sunt obiectivele propuse, proiectele de viitor. Acum un an, candidaţii noştri pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni au ieşit victorioşi. A fost primul semnalul de încredere pe care electoratul ni l-a acordat.
Îi felicit pe toţi aleşii locali ai Partidului Social Democrat – primari, consilieri locali şi judeţeni, pentru faptul că, în anul ce a trecut, au demonstrat că sunt într-adevăr în slujba cetăţeanului, că nu au uitat ceea ce au promis atunci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *