Declaratie Politica – Referendumul, un cadou al românilor pentru români în anul centenar! – 03.10.2018

PARLAMENTUL ROMÂNIEI

CAMERA DEPUTAŢILOR

Deputat Stefan Corneliu

Circumscripţia Electorală nr. 16 Dâmboviţa

Grupul Parlamentar PSD

 

 

DECLARAŢIE POLITICĂ

 

Referendumul, un cadou al românilor pentru români în anul centenar!

Stimaţi colegi,

Referendumul pentru redefinirea familiei nu reprezintă un moft, o idee naționalistă, un concept antidemocratic, cum vor unii să acrediteze. Referendumul care se va desfășura sâmbătă și duminică reprezintă o părticică din chintesenţa acestui popor, o dorință manifestată de 3 milioane de români, creștini din toate confesiunile religioase, care vor ca familia să fie clar definită în ţara noastră, care vor ca familia să fie întărită constituţional.

 

Doamnelor şi domnilor,

Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este un cadou al românilor pentru români în anul centenar! Am moștenit de la strămoșii noștri respectul față de familie, cea mai importantă celulă a societății, locul unde se formează destine, unde se crează idealuri, izvorul de continuitate al acestui popor.

Referendumul pentru întărirea conceptului normal de familie, ca legătură bazată pe dragostea și încrederea dintre un bărbat și o femeie, este un semnal pe care-l dăm lumii, că nu ne dezicem de credința străbună.

Românii au fost întotdeauna atenţi la valorile tradiționale și morale, iar insinuările unora, că am încălca drepturile minorităților sexuale, că am leza principiile democrației, ale libertății, sunt poveşti, petarde aruncate cu scopul de a ne destabiliza unitatea, pentru că, orice s-ar spune, referendumul pentru redefinirea familiei, ca fiind căsătoria între un bărbat și o femeie, ne-a unit!

Stimaţi colegi,

Fac apel la fiecare dintre dumneavoastră să achiesaţi la acest demers cetăţenesc şi să-i îndemnaţi pe românii pe care-i reprezentaţi în Parlament să meargă la vot în acest week-end. Referendumul nu este al unui partid politic, este al nostru, al tuturor! Să demonstrăm că ne pasă!

 

 

Deputat PSD Corneliu Ştefan,

Circumscripţia electorală nr. 16 Dâmboviţa

 

 

     Data:                                                                           Deputat,

   03.10.2018                                                                Stefan Corneliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *